به گزارش ایسنا،«محمدرضا قوام» پیش از ظهر امروز ۲۸ بهمن ماه در میز توسعه پسته در کرمان با حضور استانهای مختلف و مسئولانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: بیش از دو سوم صادرات پسته کشور متعلق به استان کرمان است.
وی با بیان اینکه متأسفانه صادرکنندگان در زمینه برندسازی، تبلیغات، حضور در نمایشگاههای خارجی و … استقبال نکرده و هیچ فعالیتی صورت نگرفته است، تصریح کرد: همکاری نکردن تجار و بازرگانان به ویژه با سازمانهای ذیربط یکی از مشکلات ما است و باید دروننگری کرد و دید مشکلات خود ما چیست؟
وی با اشاره به اهمیت تشکیل کنسرسیومهای صادراتی گفت: ۱۷ هزار صادرکننده پسته در کشور داریم که فایدهای برای کشور ندارد در حالی که اگر به شرکتهای صادراتی تبدیل شوند، حرف برای گفتن دارند.
رئیس بازرگانی خارجی صنعت، معدن و تجارت کرمان در ادامه گفت: پیشبینی تولید پسته برای سال جاری در کشور ۲۵۳ هزار تن و برای استان کرمان ۱۵۳ هزار تن بوده است.
وی یادآور شد: ۲۰ استان کشور صادرات پسته را دارند و عمده تولید این محصول در استان کرمان است.
انتهای پیام