به گزارش ایسنا، «محمد جواد فدائی» در سومین کارگروه توسعه صادرات استان که در سالن پیامبراعظم(ص) استانداری کرمان برگزار شد، با اشاره به دستورالعمل تهیه شده برای کمیته نمایشگاهی استان، افزود: برگزاری نمایشگاهها تحت عنوان جشنواره یا بازارچه که موجب ارائه تولیدات با کیفیت پائین و قیمت بالا میشود همچنین نبود یک طرح جامع نمایشگاهی کشوری و استانی از مشکلات موجود برگزاری نمایشگاهها در استان است.
وی خاطرنشان کرد: اداره اماکن و فرمانداریهای سراسر استان باید از برگزاری هرگونه نمایشگاه عرضه کالا تحت هر عنوان از جمله جشنواره، بازارچه و … بدون داشتن مجوز از کمیته نمایشگاههای استان یا کارگروه توسعه صادرات استان قاطعانه جلوگیری کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان اجرای بهینه سیاستهای تجارت داخلی، تنظیم بازار و تقویت جریان عرضه کالاها و خدمات مصرفی در مقاطع زمانی را از جمله اهداف تدوین این دستورالعمل دانست و تصریح کرد: مشکل ساختاری اقتصاد کشور، تغییر اقلیم، کاهش بودجه خانوار، جو روانی ایجاد شده ناشی از سه دهه برگزاری نمایشگاههای فروش و عرضه مستقیم، از مهمترین مشکلات برگزاری نمایشگاهها در استان است.
فدائی در ادامه این جلسه، ضمن موافقت با کلیات تقویم نمایشگاههای تخصصی شرکت نمایشگاههای بینالمللی جنوب شرق در سال ۹۷، گفت: تقویم نمایشگاههای تخصصی باید اصلاح شده و حداقل ۵۰ درصد نمایشگاهها بینالمللی باشد.
وی بر تدوین و ارائه تقویم نمایشگاههای استان کرمان در خارج از استان جهت تصویب و برنامهریزی در جلسه آتی تاکید کرد و افزود: بدین منظور مقرر شد جهت تنظیم برنامه های خارج از کشور، کمیتهای مرکب از نماینده شرکت نمایشگاههای بینالمللی جنوب شرق، اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، اتاق اصناف، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، سازمانهای جهاد کشاورزی شمال و جنوب و شرکت شهرکهای صنعتی به مسئولیت مدیرکل دفتر اقتصادی استانداری کرمان تشکیل و موضوع تا حصول نتیجه پیگیری شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان با توجه به صادرات کالا از گمرکات استان و گمرکات سایر استانها، تراز تجاری استان را طی ۱۰ ماهه امسال، مثبت ارزیابی کرد و گفت: اتاق بازرگانی و ادارهکل مالیاتی استان ظرف دو هفته آینده لیست اظهارنامههای مالیاتی کالاهای صادراتی را در اختیار گمرکات استان قرار دهند.
در این جلسه اقلام صادرات محصولات کشاورزی، صنعتی و معدنی استان جمعاً به میزان ۲۷۴ هزار و ۴۰۸ تن به ارزش ۸۴۵ میلیون و ۳۳۸ هزار و ۷۶ دلار و اقلام واردات استان در بخشهای مختلف نیز به میزان ۱۴۱ هزار و ۸۹ تن به ارزش یکصد میلیارد و ۱۲۳ میلیون و ۱۵۲ هزار و ۸۱۳ دلار طی ده ماهه سال جاری عنوان شد.
انتهای پیام